Interieur

VT wonen & design beurs 2022

Merken VT wonen beurs

De VT wonen & Design beurs 2022, wat vond ik dit een beleving! Ik zit nog maar een kleine twee jaar in het interieur vak en wegens covid is de VT wonen beurs een aantal keer niet door gegaan, dit was dan ook de eerste keer voor mij. En wat heb ik mijn ogen uitgekeken! Echt super veel geweldige merken en mensen leren kennen!

Luma Lano

Bij binnenkomst viel mij meteen een heel tof merk op. De lampen herkende ik uit een huis van een vriendin van mij, maar het merk zelf kende ik nog niet.

Dit is het merk Luma Lano, zij maken fantastische lampen en wandpanelen van vilt. De wandpanelen zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes dat op een bepaalde manier in elkaar wordt verweven, het is als het ware in elkaar geklit. Wat een groot voordeel is van deze prachtige vilt items is dat ze goed werken voor de akoestiek in de ruimte, met name de grote wandpanelen.

Luma Lano vilt lampen en wandpanelen

Sofa Company

Nadat ik van Luma Lano wegliep viel mijn oog meteen op de prachtige kleurencombinatie dat Sofa Company had toegepast. Dit doorkijkje vond ik geweldig! De roze bank met prachtige ronde vormen in combinatie met de licht blauwe boog maken het plaatje helemaal compleet, vind je niet?

Het lijkt mij te gek om een hal in te richten met deze bank en planten erbij. Hihi ik ga meteen ‘aan’, merk je het?

Sofa Company roze bank

A LOTT OFF SPACE

Waar ik vervolgens mega geinspireerd van raakte is dit ontzettend gave merk ‘A Lott Of Space’ van eigenaaresse Charlotte, die ook op de foto te zien is. Zij heeft deze modulaire bank ontworpen die met je mee kan groeien! De bank is namelijk volledig uit elkaar te halen en anders in te delen. Ieder onderdeel is ervoor gemaakt om aan/op een ander gedeelte van de bank bevestigd te kunnen worden. Zo kun jij de bank samenstellen die volledig bij jou of jouw gezinssituatie past! En er is over alles nagedacht! De stof is makkelijk schoon te houden en de hoezen zijn te verwisselen/ eraf te halen om te wassen (erg handig met kinderen of huisdieren). 

Doordat de bank met je mee kan groeien en van hoogwaardige materialen is gemaakt, is het ook nog eens duurzaam! De bank wordt in Nederland geproduceerd en je kunt deze ook weer inleveren voor een nieuwe gebruikscyclus.

Neem voor meer informatie een kijkje op haar website: https://alottofspace.nl/

Grappig is ook, dat het leuke schilderij boven de bank ook door haar zelf gemaakt is! Ze wilde iets hebben voor boven de bank op de vt wonen beurs en heeft daarom zelf ‘maar even’ dit schilderij gemaakt. Ik vind het super tof en ik was daar niet de enige in. Ze kreeg er veel vraag naar en gaat daarom waarschijnlijk ook beginnen met schilderen en het verkopen van deze schilderijen! Leuke side note : )

Het colorful eclectic VT wonen colletie huis

Dan het VT wonen collectie huis! Dit plaatje ‘moesttt’ ik schieten. Een klein detail, maar ik vind dat dit het plaatje helemaal af maakt, is de geweldige Triangle hanglamp van HKliving (te verkrijgen bij Fonq). Ook de handdoeken met print van H&M Home maken het goed in balans naast de egale tinten. De verf op de muur van het vtwonen merk zelf maakt het net even iets spannender dan dat je voor een egaal effect zou kiezen, hierdoor springt het badkamer meubel (Tidy van vt wonen) er erg mooi uit! Tot slot kan de fel gekleurde decoratie op de spiegel van Anna-Nina natuurlijk niet ontbreken!

Colorful eclectic vt wonen collectie huis

Tubadzin

We blijven nog even in thema badkamer (of keuken, net waar je het wilt toepassen) met het merk Tubadzin. Ik liep hier namelijk voorbij en werd spontaan verliefd op dit prachtige roze marmer! Dit is toch een droom!? Ook dit merk kende ik nog niet, maar heeft mij wel veel inspiratie gebracht.

Ooit over een paar jaar in mijn keuken of badkamer please!

Tubadzin marmer badkamer keuken

Color vibe house van Marianne Luning

Ja en dan komen we bij hetgeen dat mij het meest geprikkeld heeft! Dat was te merken aan de hoeveelheid foto’s die ik in dit beurshuis heb geschoten haha. Ik heb er zo veel dat ik eraan zit te denken om hier nog een aparte blog aan te wijden. Dit is namelijk het Color Vibe House, gestyled door stylist Marianne Luning. Deze ruimte zat bommetje vol met KLEUR! Als je daar niet op ‘aan’ gaat dan weet ik het ook niet meer, haha. Mijn favoriete pruducten uit dit huis waren de bank (flokatie large, vatsak), het vloerkleed (Rough Watters HKliving), de glazen tegels aan de wand (van Iris Toonen), de 3D gerpinte eettafelstoel (Chubby Chair van Dirk van der Kooij) en eigenlijk de hele set van de keukentafel! Och ik heb hier nog zo veel mooie plaatjes van, dus hier komt snel nog een aparte blog van aan!

Color vibe house vt wonen Sharon van der Ven Marianne Luning Binti Home
Lampenserie vt wonen

Bedankt voor het lezen van mijn blog! Heb jij het moeten missen dit jaar? Kijk dan nog even mijn vlog op YouTube, dan ben je er toch een klein beetje bij geweest: VT wonen & design beurs 2022 met Souraya Binti Home #6 

Alle Insta's op een rijtje:

Luma Lano

Sofa Company

A LOTT OF SPACE 

VT Wonen

VT Wonen Design beurs

Tubadzin

Marianne Luning

Alle foto’s zijn door mij zelf gemaakt, behalve de foto waar ik zelf in beeld ben. Deze is gemaakt door mijn lieve werkgever:

Souraya Hassan, van Binti Home

1 Comment

  1. Souraya

    oktober 10, 2022 at 8:25 pm

    Yesss wat een super leuke blog! Topper, mooi overzicht!

Leave a Reply