Interieur

Elle Decoration | Trend Event 2022!

Elle Decoration Trend Event

Het Elle Decoration Trend Event!!! Wat was dit geweldig om te zien! Een hele toffe presentatie, gepresenteerd door Evelien Reich en Monique van der Reijden. In de presentatie waren veel nieuwe trends te zien die terug zullen komen in het interieur, heel interessant. Wat ik veel ben tegen gekomen zijn vouw elementen, lak, maar ook geometrische en ronde vormen.

Elle In Transition 2022
fauteuil print elle decoration
Product stoel wood

Special gasts

Tijdens de presentatie kwamen er ook speciale gasten aan bod. Zij mochten hun werk laten zien en vertellen hoe ze zo ver zijn gekomen. Op de foto hier onder zie je Emma van der Leest. Zij is biodesigner en maakt producten van bacteriën en schimmels als ik het goed vertaal. Zo vertelde ze dat ze begonnen is met een eigen ‘laboratorium’, wat een plastic box was en ze vanuit huis in werkte. Ze vertelde dat ze hierin haar eerste product heeft ontwikkeld, wat een heel mooi toilettasje was. Die zie je op de foto hier onder. Inmiddels is het tasje al flink verkleurd en zijn de kleuren niet meer te zien. Hij lijkt nu zwart, maar hoe tof dat dit dus in haar eigen gecreëerde laboratorium is gemaakt!?

Emma van der Leest Biodesigner Rotterdam
Emma van der Leest bio tasje bacteriën

Ook Supertoys Supertoys mocht presenteren! Ik kende het nog niet, maar ik was meteen opbsessed met hun lampjes! En dan met name de flower light scuplture vind ik echt een eyecatcher! Zij maken dus Art furniture en kunstzinnige objecten voor in huis. Vooral de ‘mellow’ vibe en ronde vormen die ik terug zie komen in hun producten trekken mijn aandacht. Maar ook het verhaal dat ze vertelden vond ik prachtig! Ze vertelde dat ze ieder product maken met de fantasie van vroeger, van toen je nog een kind was. Als kind kon een kussen op de bank zomaar een marsmellow zijn waar je op moest springen, of de tafel was een ruimteschip, you name it. Dat is de beleving waar zij in zitten als ze een nieuw product ontwerpen, dat is toch fantastisch!?

Supertoys Supertoys Art furniture
supertoys supertoys

Tot slot was ook Joana Schneider bij de presentatie aanwezig. Joana is een kunstenaar dat veel maakt met touw dat uit de havens komt. Helaas heb ik geen foto’s van haar werken, al zie je op het presentatie scherm wel een soort masker dat zij ook zelf heeft gemaakt. Ze is zeker even het opzoeken waard, op Instagram zijn hele toffe werken van haar te zien. Eerst maakte ze al haar werken met de hand, maar inmiddels heeft ze zelf (!?) een machine gemaakt waardoor ze veel sneller en gedetailleerder te werk kan gaan. Ze liet in een video zien hoe ze te werk gaat in haar atelier en ik zat daar echt met open mond naar te kijken. Erg fascinerend hoe zij er met passie over kan praten en je helemaal mee kan nemen in de details van haar werk als Artist.

Joana Schneider Artist

Een roze dakterras!

Na de presentatie mochten we het dak op! Met een roze loper was de hele trap bedekt en het terras was ook volledig roze, echt te gek! Hier kregen we nog een borrel toe en kregen we de kans om te kletsen met de ontwerpers en iedereen die aanwezig was. Elle decoration heeft mij echt verrast! Ik raad jou dan ook zeker aan om volgend jaar te komen, ik ben er in ieder geval wel weer bij!

Elle Decoration building roze dakterras 2022 Rotterdam
Roze dakterras 2022 Sharon van der Ven Rotterdam Elle decoration
Pink terras Elle 2022

Bedankt voor het lezen van mijn blog over Elle decoration. Ik wil nogmaals zeggen dat ik het geweldig vond om hierbij te mogen zijn en hoe tof het geregeld was. Ik kijk uit naar volgend jaar! Ben jij er dan ook bij?

 

Liefs Sharon

 

Hier onder nog even de Instagram accounts van alle toffe mensen die ik genoemd heb in deze blog:

Evelien Reich: @evelien.reich

Monique van der Reijden: @moniquevanderreijden

 

Emma van der Leest: @emma_van_der_leest

Supertoys Supertoys: @supertoyssupertoys

Joana Schneider: @joana.n.schneider

 

En natuurlijk Elle Decoration: @elledecoration_nl

 

Leave a Reply