Fotografie

Branding shoot

In een wereld zoals deze is jouw online zichtbaarheid een must! Maar wat wil je uitstralen? En hoe leg je dit vast op beeld?

Dat is waar mijn kwaliteit ligt en waar ik jou heel graag mee help.

Wat jij krijgt:

 • Gegarandeerd 25 professionele foto’s
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Vooraf je wensen bespreken
 • Advies bij concept en styling van de shoot
 • De optie voor 3 tot 5 outfit wissels
 • Een combinatie van close up, full body en sfeerbeelden
 
€425,- inclusief btw

Exclusief reiskosten en locatie.

Fotografie villa Sparkles

Hoe het werkt:

Tijdens deze personal branding shoot ga ik prachtige foto’s van jou maken, welke je commercieel kan inzetten. Dit is goed voor de zichtbaarheid van jou en jouw bedrijf. Waar je deze foto’s wilt maken is geheel aan jou. Dus of je nu buiten wilt shooten, gezellig bij jou thuis of op een professionele shoot locatie, dat is allemaal mogelijk.

Voor de shoot:

Vooraf krijg je de optie om met mij te bellen en je wensen te bespreken. Tijdens deze call denk ik graag met je mee en mag je mij al je vragen stellen en/of outfits laten zien.

Tijdens de shoot:

Tijdens de shoot stel ik je op je gemak en geef ik je styling/poseer tips waar nodig. In mijn verleden ben ik model geweest, dus bij het poseren weet ik je maar al te goed te helpen.  De shoot duurt 2,5 a 3 uur, net hoe lang we nodig hebben. Dit is inclusief de optie om 3 tot 5 keer van outfit te wisselen, voor een goede diversiteit aan foto’s. Jouw tijd is waardevol, dus hier ga ik efficiënt mee om en ik ga voor het beste resultaat.

Na de shoot / het ontvangen van de foto’s:

Na de shoot ga ik voor jou aan de slag om de beste foto’s te selecteren en in hoge kwaliteit te bewerken. Je ontvangt er gegarandeerd 25 en eventueel meer! Deze foto’s ontvang je vervolgens via WeTransfer in jouw mail en dan kan het inzetten van jouw prachtige foto’s beginnen!

Meer nodig?

Voor een locatie of professionele visagie & haar denk ik graag met je mee.

Iets anders wenselijks waar ik je bij kan helpen? Stuur mij gerust een berichtje, dan kijken we samen naar een shoot op maat.

Merel in huis fotoshoot
Merel in huis shooten
Merel branding fotoshoot
Binti Home branding
Stalen branding souraya hassan
Visionbord maken Binti Home
Lab paint brand shoot studio aitatus
Debbie aitatus branding
Branding shoot

Product shoot

Heb jij een webshop met prachtige producten? En wil je deze zo mooi mogelijk en met realistische kleuren online zetten?

Dan help ik jou hier graag bij. Door enig ervaring weet ik precies waar ik op moet letten bij het fotograferen van producten. Ik geef het product de juiste aandacht en uitstraling.

Wat jij krijgt:

 • Professionele productfoto’s op maat
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Vooraf je wensen bespreken
 • De juiste aandacht voor jouw producten
 • Meedenken van de juiste beelden, passend bij jouw bedrijf
 
€ Prijs op maat

Exclusief reiskosten en locatie.

lila vaas product foto

Hoe het werkt:

Tijdens deze product shoot maak ik prachtige professionele foto’s van jouw producten, welke je commercieel kan inzetten. Wist je dat beeld 60.000 keer sneller wordt verwerkt door ons brein dan tekst? Geen wonder dus dat duidelijk en mooi beeld bijdraagt aan extra verkopen.

Voor de shoot:

Voor de shoot doen we een call om te bespreken om welke en hoeveel producten het gaat. Ook wil ik graag wat meer horen over het bedrijf, zodat ik de style van fotografie hierop kan aanpassen. Aan de hand van jouw hoeveelheid producten en wensen spreken we samen een prijs af. Denk hierbij aan een starttarief van 299 euro excl. btw voor 5 tot 8 producten. 

Tijdens de shoot:

Vervolgens maak ik de foto’s van jouw producten op de door jou gewenste locatie. De tijd hoe lang ik hier aan bezig bent hangt af van het aantal gewenste producten. Ik ga voor optimaal resultaat en zal zorgvuldig de tijd nemen voor ieder product. Jouw producten verdienen een mooie presentatie.

Na de shoot / het ontvangen van de foto’s:

Na de shoot ga ik voor jou aan de slag om de beste foto’s te selecteren en in hoge kwaliteit te bewerken. Deze foto’s ontvang je vervolgens via WeTransfer in jouw mail en dan kan het verkopen van jouw producten echt beginnen!

Meer nodig?

Iets anders wenselijks waar ik je bij kan helpen? Stuur mij gerust een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

UNC waxinelicht product
kandelaar binti home product
Kussen product
kandelaar product foto bh