Interieur

VT Wonen beurs 2023 – Happy Holder

VT Wonen en Design beurs

De VT Wonen en Design beurs 2023 was weer ontzettend inspirerend dit jaar! Wat ik vooral tof vond en dat is je wellicht niet ontgaan, is dat mijn eigen ontworpen vaas als styling object te vinden was op de beurs! Dit was echt een droom dat uitkwam, een kans die ik met beide handen had aangegrepen. In deze blog laat ik je de highlights zien uit het playhuis van stylist Kelly van Gendt, ik laat je de beelden zien die mij geïnspireerd hebben en ik laat je zien hoe mijn vaas stond te shinen in het VT Wonen huis!

happy holder

De badkamer

Als eerst wil ik beginnen over de prachtige kleurencombinaties die gemaakt zijn in dit vt wonen clubhuis. Kelly van Gendt is de stylist van dit play huis en ze heeft het geweldig ingericht, vind je niet? I mean, de pastel kleuren blenden zo mooi in met elkaar en de omgeving. Er is gespeeld met verschillende vormen, materialen en ook nog structuren. Deze badkamer mag zo copy, paste naar mijn huis hihi. Heel gaaf hoe er is gespeeld met de ronde vormen naast elkaar, die ervoor zorgen dat het een zachte uitstraling geeft en toch de speelsheid behoudt. Hoe geweldig is ook de gele eyecatcher kraan van koperenkranen. Deze kraan brengt iets meer contrast in het geheel waardoor het interieur een spannende twist krijgt. Het kunstwerk van Femm Amsterdam is van glaswerk en geeft de nodige transparantie, luxe en artistieke look dat erg passend is in deze badkamer. Kortom ik ben onder de indruk! Jij ook?

badkamer meubel
bad in badkamer
koperenkranen geel

Het toilet

Ja het toilet mag natuurlijk niet ontbreken, want daar staat in dit huis iets heel bijzonders in. Heb jij de Happy Holder vaas ook gespot op de beurs? De Happy Holder is mijn eigen ontworpen vaas. De vaas is er in meerdere kleuren en er zit een heel verhaal achter over hoe ik tot deze vorm, kleuren, materialen en uiteraard de naam van het product bent gekomen. Ben je benieuwd naar dit verhaal? Lees het dan in mijn blog over de Happy Holder. Maar goed, wat ik dus waanzinnig vind is dat hier in het toilet ook weer het glaswerk terugkomt, pastel kleuren en het speelse effect door de verschillende vormen. Ondanks dat het een super playfull toilet is, oogt het ook strak en modern. Het geheel is exact in de tijdgeest van nu. 

Clubhuis pastel
vt wonen design beurs toilet
doorkijkje clubhuis

De Hal

Als er al niet genoeg inspiratie te vinden is in dit huis is er ook nog een mooi aangeklede hal. Als ik zo’n hal zou hebben als deze zou ik meteen vrolijk worden bij binnenkomst. Het is op een simpele manier toch heel speels ingericht. De kunstwerken aan de muur hebben dezelfde look, wat rust uitstraalt. Maar doordat ze verschillende kleuren hebben en ook in verschillende kleuren lijsten zitten ontstaat er de speelsheid. De vaas dat op de dressoir kast staat, komt weer terug in de Happy Holder vaas dat in het toilet staat. Zie hiervoor het doorkijkje vanuit de hal naar het toilet.

hal
hal doorkijkje

De Kinderkamer

Tot slot de Kinder kamer. Ik mocht willen dat ik zo’n mooi ingerichte kamer had als kind. Wederom vind ik weer dat deze kamer helemaal matched met de rest van het playhuis. Deze kamer springt er echt uit door het groen gebruik zowel op de wanden als in de details. Het spiegeltje dat aan de wand hing naast het boekenplankje trok voor mij de aandacht. Dit komt door de organische vorm, het pastel kleurtje en de reflectie, waar ik natuurlijk erg door gefascineerd ben haha. Wat trekt jouw aandacht het meeste in deze kamer? 

dribble spiegel
kussen
kinderkamer groen

Bedankt voor het lezen van mijn blog over de VT Wonen beurs van 2023. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met de prachtige beelden uit het huis en mijn kijk hier op. 

PS. Ben jij stylist of zou je mijn vaas tijdens een interieur gerelateerde opdracht kunnen gebruiken? Schroom dan niet om te vragen of je de Happy Holder zou mogen lenen. Ik denk met liefde met je mee.

 

Liefs, Sharon

Leave a Reply