Interieur

Decolegno – Material District

De Happy Holder staat bij Decolegno op Material District!!!

Happy Holder op de beurs

Jaa alweer de tweede beurs waar mijn vaas mocht shinen! Afgelopen jaar stond de Happy Holder vaas in het styling huis van vtwonen op de vtwonen beurs en nu op Material District in Utrecht! Wat ongelooflijk gaaf en wat staat ze hier te stralen in een prachtig ontworpen stand van Decolegno! En hoe toepasselijk is deze discobal!?

Happy Holder pastel decolegno
Decolegno discobal

Iemand van Decolgeno had mij gevraagd of ze de vaas in de stand mochten gebruiken. Ze liet mij het ontwerp van de stand zien en ik was meteen onder de indruk! De pasteltinten, de discobal, het enorm toffe merk Decolegno, alles klopte gewoon! Zelfs de slogan van Decolegno sluit aan op de Happy Holder.

De slogan is namelijk “Zie, Voel, Beleef”. Als dat geen match is dan weet ik het ook niet meer!

(Heb jij geen idee waar de Happy Holder voor staat, klik dan HIER voor het verhaal).

Sharon van der Ven Happy Holder
Stand decolegno
Decolegno happy holder

Decolegno

Graag wil ik ook iets vertellen over het toffe merk Decolegno. Want ik ben natuurlijk ook meteen bij hun in de showroom gaan kijken en wat is het een prachtige zaak en een prachtig merk! Ze hebben hele mooie materialen en bieden uniek maatwerk voor in ieder interieur! 

Ze leveren hoogwaardig decoratief plaatmateriaal aan in allerlei verschillende kleuren, structuren noem maar op, echt het is geweldig! Ik ben natuurlijk vooral verliefd op de pastel tinten en dan met name ook de houtstructuren in een leuke kleur. De materialen in hun creatieve collectie zijn onderscheidend, uniek en spelen in op trends binnen de wereld van design. Dus wil jij een ruimte in huis pimpen of ben je interieurontwerper en kun je dit product in advies projecten meenemen? Kijk dan zeker even op de site van Decolegno en laat je inspireren. Denk aan een kast bekleden met plaatmateriaal, de keuken, een nis of de muur, je kan het zo gek maken als je zelf wilt. En het is ook nog eens super duurzaam als je een meubelstuk een nieuw leven geeft. Niet weg doen, maar pimpen dus!

Zoals ik al zei: het is maatwerk en dus passend voor in ieder interieur.

Pastel tinten plaatmateriaal decolegno
Decolegno logo stand
Materialen boek decolegno

Happy Holder

De Happy Holder, wat staat ze hier toch prachtig! De lila kleur matched zo goed met de kleuren van het plaat materiaal. En ze laat ook nog eens haar extra decoratie in de stand zien: sparkles! Wist jij al dat deze vaas in verschillende kleuren te verkrijgen is? Zo’n beetje het hele pastel pallet komt naar voren in de collectie.  

Tipje van de sluier is dat er een kortingscode aan zit te komen op de dag van geluk! Dus hou mijn Instagram in de gaten rond die dag (20 maart).

Happy Holder sparkles
Sparkles Decolegno Material District

Material Disctrict

Material District is een materialen beurs in de interieur branche. Het doel van Material District is om mensen samen te brengen en laten connecten door middel van materialen. Je kunt je hier laten inspireren, andere professionals ontmoeten en ideeën opdoen of delen met anderen. Je komt er van alles tegen. Van stoffen tot houtsoorten, stenen, coatings, keramiek, noem maar op! Wie weet ontmoet jij hier wel iemand waarmee je een toffe samenwerking mee aan kan gaan! 

Zet jij het event alvast in je agenda voor volgend jaar? Ik in ieder geval wel!

Vlag Material District
Mensen stand Material District bezoekers
Gebouw Material District
Vaas Happy Holder villa sparkles
Sharon van der Ven met Happy Holder

Bedankt voor het lezen van mijn blog! Mocht je op de hoogte gehouden willen blijven, volg mij dan op Instagram.

Spreken de beelden je aan en heb je zelf ook product foto’s, project foto’s of ander soort foto’s nodig? Bekijk dan hier mijn aanbod. Ik sta ook open voor opdrachten op maat en voor een passend budget, dus stuur gerust een berichtje en ik denk met je mee!

 

Liefs! 

Leave a Reply