Over mij

Hallo en wie ben ik?

Hi en welkom op mijn Blog!

Superleuk dat je de moeite neemt om even een kijkje te nemen! Ik ben razend enthousiast om dit platform te starten en al mijn inspiratie met jou te delen! Maar allereerst zal ik even kort vertellen wie ik eigenlijk ben.

Wie ben ik?

Hi, Ik ben Sharon!

Van jongs af aan ben ik geïnspireerd geraakt door mijn moeder die om de haverklap het interieur volledig omgooide. Dan kwam ik thuis en was de woonkamer muur ineens roze geverfd, dan stond de bank opeens op een andere plek of de eettafel was volledig anders gestyled en ga zo maar door!

Dit heb ik denk ik onbewust van haar overgenomen. Zo heeft mijn slaapkamer bij mijn ouders verschillende indelingen gekend. Toen ik voor studie op kamers ging heb ik een nacht niet kunnen slapen. Dit kwam doordat ik vol met inspiratie zal, met wel 30 verschillende opties om mijn kamertje van 12 vierkante meter(!) in te richten. Kortom, zo lang als ik mij kan herinneren heb ik al een passie voor interieur!

Ik voel mij het meest thuis in een knusse omgeving met veel sfeer en vrolijke kleuren. Over thuis gesproken, oorspronkelijk kom ik uit regio Rotterdam, maar na meerdere keren verhuisd te zijn ben ik inmiddels dolgelukkig samen met mijn vriend midden in het centrum van het kleurrijke Zaandam! Echt het voelt soms net als Disney hier hihi.

Oh en een side note, het was volledig wit toen we dit appartement kochten, dus reken maar op een goede dosis aan inspirerende make-overs haha!

Los van interieur ben ik gek op drankjes doen met vrienden, is zingen mijn uitlaatklep en wil ik nog veel meer gaan reizen en nieuwe plekken gaan ontdekken samen met mijn vriend.

Wat doe ik?

Sinds het afgelopen jaar (september 2021) ben ik begonnen met een opleiding tot interieurstylist. Dit doe ik aan de styling academie ‘Artemis’ in Amsterdam. Dit is een deeltijd studie, dus hiernaast ben ik volop aan het werk. En ik kan je vertellen dat het werk dat ik doe echt mijn droombaan is!

Afgelopen juni (2021) ben ik namelijk gaan werken bij mijn allergrootste voorbeeld in de interieur wereld, namelijk Souraya van Binti Home!!! Ik heb de rol als assistente gekregen en binnen deze functie ondersteun ik Souraya met alle werkzaamheden die zij onderneemt. Denk hierbij aan video’s editen, filmen, styling projecten uitvoeren, 3D tekeningen maken, producten fotograferen en nog veel meer! Het is echt te gek om met haar samen te mogen werken en ook nog eens passend en super leerzaam tijdens mijn studie!

Naast het werken bij Binti Home, start ik mijn eigen bedrijf genaamd ‘Villa Sparkles’. Binnen mijn bedrijf zal ik voor jou klaar staan om jou te helpen een interieur te creëren dat volledig bij jou past! Maar voor het opstarten van mijn bedrijf neem ik volledig de tijd. Zoals ik al zei ben ik nog aan het studeren en deze tijd gebruik ik dan ook om alles op te zetten, zodat ik na mijn studie officieel van start kan gaan. Het hele proces van opstarten zal ik uiteraard met jou delen! Dit ga ik doen op dit super te gekke en voor mij nieuwe platform, maar ook op Instagram. In de highlight ‘bedrijf starten’ zie je al het een en ander voorbij komen.

Wat kun je verwachten van mijn blogs?

Zoals ik al een beetje heb verklapt kun je veel inspirerende make-overs verwachten! Naast make-overs zal ik ook styling tips delen, projecten en opdrachten laten zien, Artemis updates geven, jou meenemen in de start van mijn bedrijf, inspiratie delen en nog veel meer!

Nieuwsgierig? Blijf mij dan zeker volgen!

Waar ik op dit moment nieuwsgierig naar ben ik wat jij van mijn eerste blog vindt? Ik zou het super leuk vinden als jij mij een berichtje stuurt (of een leuk blog idee, alles is welkom). Je kunt mij berichten en volgen voor nog meer inspiratie op Instagram! @villa_sparkles

Voor nu mega bedankt voor het lezen van mijn ALLER EERSTE blog! YAY!

Hopelijk tot snel, have a sparkling day!

Liefs