Mijn Werkkamer

Voor mijn werkkamer wilde ik graag een fijne en warme plek creëren. Een plek waar ik mij thuis voel en gestimuleerd word om productief bezig te zijn. Dat ik voor warme kleuren in combinatie met planten wilde gaan, was mij al meteen duidelijk. Maar welke warme kleur dan? De kleur Oranje is een vrolijke en stimulerende kleur, wat erg goed van pas komt in de sfeer die ik wil creëren in de werkkamer. Ook stimuleert de kleur oranje je creativiteit, precies wat ik nodig heb in mijn werk. En laten nou net de ‘Terra’ kleuren erg hip zijn momenteel, als dat niet mooi meegenomen is..?

De kleuren die ik heb uitgekozen zijn “Terracotta Warrior NO. 42′ aan de wand van het bureau en ‘Masala Chai NO. 31’ op de overige muren. Beide verfkleuren zijn van het merk Vestingh.

 

Ook hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren of inrichting? Ik ben nog aan het studeren en daarom werk ik momenteel met lage tarieven. Ik zou het hartstikke leuk vinden om jou te mogen helpen! Dus twijfel je over wat je wilt, weet je niet zo goed welke kleuren er bij ‘jou’ passen of lijkt het je gewoon super gezellig als ik je kom helpen? Stuur mij dan gerust een berichtje en dan kijken we samen even naar de mogelijkheden. Liefs!

STUUR MIJ EEN BERICHTJE