Mijn Slaapkamer

De slaapkamer inrichten vond ik ontzettend leuk om te doen! Ik ging echt voor een knus en fleurig ‘nisje’. Letterlijk, want doordat ik een vlak achter het bed heb geschilderd dat voor een deel doorloopt op het plafond heb ik het gevoel van een nis gecreëerd. Dit geeft een geborgen gevoel en zo is het bed ook echt een afzonderlijk gedeelte van de ruimte geworden. De kleur Roze is helemaal mijn ding! Ik vind het prachtig als terra roze zoals in dit geval, maar ook in pastel roze of oud roze, noem maar op! Ik ben roze haha. Gelukkig ging mijn vriend ook akkoord met deze toch iets cliché vrouwelijke kleur, maar kijk eens wat dit toevoegde aan de ruimte! Ik ben verliefd!

De kleur die hier op de muur zit is ‘Terra Pink  NO. 102’  van Vestingh. Achter het roze vlak zit een lichte kleur uit dezelfde ‘familie’, namelijk de ‘Jewel NO. 66’. Dit zorgt voor een fijne eenheid en ik heb deze dan ook doorgetrokken op de wand van de ramen. Op de overige muren heb ik gekozen voor een ‘zand’ kleur, de ‘Madonna NO. 90’, wederom van Vestingh.

Ook hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren of inrichting? Ik ben nog aan het studeren en daarom werk ik momenteel met lage tarieven. Ik zou het hartstikke leuk vinden om jou te mogen helpen! Dus twijfel je over wat je wilt, weet je niet zo goed welke kleuren er bij ‘jou’ passen of lijkt het je gewoon super gezellig als ik je kom helpen? Stuur mij dan gerust een berichtje en dan kijken we samen even naar de mogelijkheden. Liefs!

STUUR MIJ EEN BERICHTJE