Media pakket

In een wereld zoals deze is jouw online zichtbaarheid een must! Maar hoe laat je jezelf zien? En hoe leg je dit vast op beeld?

Dat is waar mijn kwaliteit ligt en waar ik jou heel graag mee help. Mijn focus ligt vooral op het Media platform Instagram en op website fotografie/videobeeld. Maar uiteraard kun jij hier ook je LinkedIn, Facebook of bijvoorbeeld Pinterest mee vullen.

Wat jij krijgt:

  • Minimaal een maand aan professionele content
  • Een mix van foto en video beeld
  • Een voorafgaande call voor wensen en tips
  • Zorgvuldige nabewerking
  • Snelle levering van de content
  • 6 uur lang shooten en video beelden maken
  • De optie voor 5 tot 8 outfit wissels
  • Gevarieerde beelden, divers inzetbaar
  • En ook nog een content planning

899,-   inclusief btw

Exclusief reiskosten.

Media pakket villa sparkles reels en fotografie

Hoe het werkt:

Tijdens deze media shoot ga ik prachtige foto’s en video’s van jou maken, welke je commercieel en op de socials kan inzetten. Dit is goed voor de zichtbaarheid van jou en jouw bedrijf. Waar je deze foto’s en video’s wilt maken is geheel aan jou. Dus of je nu buiten wilt shooten, gezellig bij jou thuis of op een professionele shoot locatie, dat is allemaal mogelijk. Een professionele locatie zit niet bij de prijs inbegrepen, maar ik wil zeker met je meedenken.

De basis van wat jij aangeleverd krijgt zijn 25 foto’s welke je kunt inzetten volgens de contentplanning (denk aan feed en storie beelden). Ook krijg jij 4 reels. Een Reels is een verticale video waarin meerdere beelden te zien zijn. Als extraatje ontvang jij ook nog de overige leuke beelden die binnen de shoot tijd gemaakt zijn. Hiermee kun je zelf nog lekker creatief mee aan de slag.

Voor de media shoot:

Vooraf krijg je de optie om met mij te bellen en je wensen te bespreken. Tijdens deze call denk ik graag met je mee en mag je mij al je vragen stellen en/of outfits laten zien. Ook zal ik meedenken en tips geven voor wat je eventueel nog mee zou kunnen nemen aan props (voorwerpen).

Tijdens de media shoot:

Tijdens de shoot stel ik je op je gemak en geef ik je styling/poseer tips waar nodig. In mijn verleden ben ik model geweest, dus bij het poseren weet ik je maar al te goed te helpen.  De shoot duurt 6 uur, zodat we lekker veel divers beeld kunnen maken naar wens. Dit is inclusief de optie om 5 tot 8 keer van outfit te wisselen. Jouw tijd is waardevol, dus hier ga ik efficiënt mee om en ik ga voor het beste resultaat.

Na de media shoot / het ontvangen van de content:

Na de media shoot ga ik voor jou aan de slag om de content te verwerken. Je ontvangt minimaal een maand aan content! Ik zeg minimaal, omdat dit uitgaand is van de contentplanning welke ik jou ook aanlever. Dit is puur mijn advies. Als jij de content wilt verspreiden over meerdere weken/maanden kan dit uiteraard ook. De content en planning ontvang je van mij via WeTransfer. Dan kan het inzetten van jouw prachtige beelden beginnen!

Meer nodig?

Voor een locatie of professionele visagie & haar denk ik graag met je mee.

Iets anders wenselijks waar ik je bij kan helpen? Stuur mij gerust een berichtje, dan kijken we samen naar een shoot op maat.