Speciaal aanbod! (tijdelijk)

Als startend ondernemer doe ik er alles aan om mijn bedrijf zo goed mogelijk op de markt te zetten. Volgend jaar ga ik officieel van start! Om te kunnen starten heb ik jouw hulp nodig EN ik help jou ook! Door middel van een Win-Win Advies!

Deze actie loopt vanaf 28 juni t/m 31 augustus 2022 en ik heb 3 plekken vrij dus let op: VOL = VOL

Win - Win Advies

 

 

 

Het Win-Win Advies is een speciaal aanbod, alleen tijdens deze zomer! Je echt veilig en thuis voelen in jouw woonomgeving is belangrijker geworden sinds de pandemie. Graag help ik jou om een fijn thuis gevoel te creëren.

Omdat ik nog studeer wordt dit mijn ‘proef periode’. In deze proef periode vraag ik ook een ‘proef periode prijs’. En dat is het grote voordeel voor jou! Ik draag mijn kennis over en help jou met het inrichten van je eigen fijne plek voor een laag tarief. Grijp daarom je kans en bestel nu het Win-Win Advies speciaal voor jou!

Wat krijg jij?:

– Een advies volledig naar jouw wensen en behoeftes

– Een mega voordelig tarief. Ongeacht wat jouw wensen zijn, de prijs blijft hetzelfde (€ 99,95)

– Mijn kennis een aandacht voor jou en jouw interieur

– En het aller belangrijkste: EEN FIJN ‘THUIS’!

 

Wat krijg ik?:

– Opdrachten voor in mijn portfolio

– Feedback voor mijn adviezen (door middel van een korte vragenlijst)

Dus wil jij ook een fijne plek waar jij je echt thuis voelt en volledig jezelf kunt zijn? Wil jij ook kleuren in huis die jou blij maken? En wil jij dit alles ook nog eens voor een extreem laag tarief? Klik dan nu HIER en stuur mij een berichtje! Ik heb er zin in!

Aanmeld knop

AANMELDEN: